Ιατρείο

iatreio1

ΑΣΦΑΛΕΙΑ είναι το πρώτο μας μέλημα

Ο δικτυακός μας τόπος και κατά συνέπεια το ιατρείο μας έχει κυρίως σκοπό να ενημερώσει και να προβάλει ότι πιο καινούργιο και εξελιγμένο υπάρχει στη διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.

Κάθε θεραπεία που παρέχουμε έχει επικυρωθεί πλήρως από τους διεθνείς οργανισμούς για την υγεία και τα αποτελέσματά τους έχουν επιβεβαιωθεί από εκτεταμένες μελέτες.

Η γνώση και η κλινική εμπειρία στο αγγειακό τομέα που κατέχουμε εξασφαλίζει την σωστή εφαρμογή αυτών των θεραπειών, προσαρμοσμένη σε κάθε ασθενή.

Το ιατρείο παρέχει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα των φλεβικά διαθέσιμων θεραπειών, συνδυάζοντας τις νέες τεχνολογίες με τις κλασσικές μεθόδους.

Η θεραπεία είναι ελάχιστα επεμβατική, προσιτή και επιτρέπει τη γρήγορη ανάκαμψη.

Αγγειακές πράξεις που δεν χρειάζονται νοσηλεία γίνονται με ασφάλεια στο ιατρείο. Χρησιμοποιώντας κυρίως τοπική αναισθησία οι ασθενείς είναι σε θέση να περπατήσουν άμεσα μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

iatreio2

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τη τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας καθώς υπάρχει:

  • Συσκευή υπερήχων duplex ώστε να γίνεται διάγνωση των αγγειακών παθήσεων και επεμβατικές θεραπευτικές πράξεις όπως καθοδηγούμενη σκληροθεραπεία, ενδοαυλική αποκατάσταση με laser των κιρσών.
  • Συσκευή veinlite διάχυσης φωτός για την εύρεση ευρυαγγειών, τροφοδοτών φλεβών, απαραίτητο βήμα, για τη μετέπειτα θεραπεία τους.
  • Ειδικη αντλια για την χορηγηση tumescent αναισθησιας ωστε οι επεμβατικες πραξεις να γινονται ανωδυνα.
  • Συσκευή laser της biolitec , η Leonardo dual 45 που αποτελεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.
    Στην ουσία αποτελείται από δυο laser που λειτουργούν σε διαφορετικές συχνότητες.
    Το πρώτο στα 1470nm και είναι ότι καλύτερο στη θεραπεία των κιρσών και το δεύτερο στα 980nm για τη θεραπεία των ευρυαγγειών.